Friday, July 10, 2009

MAKAN..MAKAN....

best gila makan kat kedai baru...owh lagi sedap dari istiqamah...
aku makan nasi goreng seafood and air jus....
jumpa classmate aku kat sana...nana and ah beng dating oit....malas aku nak tegur ah beng takut makwe dia marah....

wan kelate buli aku...jahat...dia suh aku bawak air kotak satu dozen lik ostel dari kedai....huhu...wan sampai hati u...hehehehhe...tapi aku tahu wan tak sampai hati nak wat gitu kat aku...sayang ko wan....
tapi sayang lah malam nie tak leh upload gambar...owh letih aku....

balik ostel wan,yati and akma teman kan aku dalam bilik....
thank u all...ati thank teman kan akak g basuh baju....
budak2 junior om part 3 memang baik2 lah....sayang kamo semua....

ati and ilah tahnk the lot coz bagi akak tempat tido korang....akak tumpang lik tido korang....

pa,sory coz tak dapat temankan pa mesag...basuh baju,kemas bilik...cian pa.....smp pa tertido...tapi pukul 2.15 pagi pa mesag...nasib baik sayang tak tido lagi taw.....heehehheeh....pa sporting lah...sayang pa.....

1 comment:

  1. alaa..kak nani hal kecik jew..yg mnew ktorg leh tlg ktorg tlg la..=)

    ReplyDelete