Thursday, July 9, 2009

PENDAFTARAN KOLEJ...GILO...




4/7/2009(sabtu)

HARI YANG MENTENSION KAN AKU....
SEDIH PUN ADA....pas antar aku family aku balik n9 terus....
owh my god...aku angkat barang dari stor sorang2...penat nye.....nasib baik ada junior aku han budak part 3 om tolong akngkat sikit...thank the lot han.....
ini gambar budak yang baik tolong aku tu.....


waa best gila dapat bilik besar....jangan jeles yo...heheheh...
malam tu aku tido biik mira and nadia....
huda and otai cepat lah balik...aku boring nie.....huhu...

5/7/09(Ahad)
pukul 4.45pagi....
owh my god...perut aku sakit...hampeh ini kerja makan durian lah nie...aku makan durian kat umah sebelum datang k.trgnu....ulang tandas je...nasib baik pakwe aku tak tido lagi....jadi dia teman kan aku menghadapi sakit perut....thank huby...love u....when i need u, u always be with me....lama gak dia teman kan aku......cian dia....hehehehehe



pukul 6.15pagi...
huda and otai come in our new room....heheheh...aku terus cau dari bilik mira and nadia menanti kepulangan kawan baik aku nie......
a

borak2 jap...pastu sambung membuta pulak....
hari nie jugak merupakan hari yang meletihkan aku.....owh my god dapat sorang g romate baru...bidak part 3.....nasib baik bilik aku besar...hehehehehhe

No comments:

Post a Comment