Sunday, July 12, 2009

Sambungan Cerita di Kuantan...

kembali lagi...semalam bz...so tak dapat cite banyak...
otw gi ke kuantan aku dudk kat depan...wan,akma and yati di belakang...
syok gila.....tapi banayk berhenti tempat isi myk coz keta haris kena isi angin...(agak nye aku berat sangat kot...)huuhuhu...tapi keta hariz memang kena isi angin coz nak jalan jauh kan...heheheheh(cover balik...)....

ni gambar aku otw ke kuantan...


sampai kuantan dalam kul 11 lebih...sebelum tu aku berhenti kat chendor...mamam mee kari...sedap gak mee kari...yati makn laksa and akma mkn mee kari...wan sakit perut..tak makan apa2...and our driver omar ahriz makan mee kari...hehehehhe...

sampai kuantan kitaorang rambang mata dah...tu la tu kalo prmpn nie gi shopping jarang boyfriend nak ikut....nasib baik kawan kelas kitaorang merangkap driver kitaorang baik hati tugu...tapi kena bagi perut dia keyang dulu...baru boleh jalan2 dgn seronok nya....hheeheheh...
first tmpt yg kitaorg pie adalah panggung wayang....tapi xtgk pun coz cite lama2....huhu...last2 gi facial muka kat depan wayang...wan ptg rambut....akma buat treatment gak....

siap facial....aku and the geng start shopping...letih bangat.....
kat bawah nie anta gmbr2 menarik tk dilihat....

nie gambar aku and wan dalam fitting room..gah try baju...sempat gi amik gambar ngan baju yang aku try tu...

last2 aku beli 2 pasang baju....satu hitam and satu gi seperti gambar diatas....

nie lak wan kelaparan...kat mcdonald...teramat lah lapar wan...hehehhehe...


and nie gambar tem kitaoragn tgh cari kasut....


nie gambar aku ngan wan ngah cari converse....penat gila memilih...


apa2 pun memang best ar shopping...tapi penat gak..huhu....
thank haris bawak kitaorg....
sampai ostel kul 9 malam...oh penat...

gambar yg diaoragn tak perasan aku tangkap....

kalo wan taw aku masuk kat dalam blog nie...mampus aku kena marah ngan dia...huhuuhuhuhuh

nie gambar dia tengah sikat rambut...apa lah dia nie...hehehehheh....sempat gi buat2 macm2.....


ok lah sekian sahaja cerita ku di kuantan...actually aku nie memang gila shopping...kasut lah yang plg aku suka shoping...sampai boyfriend aku bsg, keja nye shopping saja...sory ye pa, ibu memang suka shoping...so pa kena terima ye...heheheheh....owh t malam aku upload gambar kasut converse yang aku beli...mana lah taw ada yang nak beli...heheheheh...

No comments:

Post a Comment