Tuesday, August 25, 2009

Assignemnt Bel..

Petang nie kelas takde....aku dah samapai kat kampus baru tahu miss juliana takde...
kuliah ditangguhkan...oh...penatnye...
nasib baik ada discuss tentang assignment bel untuk role play....
next week dah ada presentation...minggu nie tak jadi balik bukak puasa ngan family tercinta....
and jugak ngan boyfriend tercnta...
aku nak balik lah...tapi banyak hal lah minggu nie...
huhuu....event proposal dah lulus...kena tumpukan perhatian lah pulak...
boring lah pulak ngan minggu nie...
best nya sapa yang pakwe atau makwe ada kat sini...
dating sokmo...macam adalah budak kelas aku yang tengah dilamun bercinta...
sukahati kome lah...janji kome jangan menyusahkan aku lak k...

k lah malam kang sambung laik...
nak sambung discuss...
adios....

No comments:

Post a Comment