Thursday, August 6, 2009

fund rising...

today our fund rising activities...
we all very happy to do all activity...
budak perempuan dengan kerja nya...
budak lelaki ngan car wash dorang...

kecian korang....

start dari pagi kitaorang dah start edarkan flyerslah...
memang bz gila dengan nak tunjuk assignemnt kat miss juliana...
nasib baik miss ju sporting gila...
thank miss....

pukul 12.00 tengah hari...
bermulanya aktiviti pelajar omd4ta unutk membuat apa yang patot for our fund raising....
memang gila penat ngan aktiviti masak sardin n packinglah...
macam2 kejadian berlaku tadi...tapi mmg kelakarlah...

1.30...
owh president dah tepon taya nak mula bila fund raising lah......
cepat...cepat semua...heheheh...

1.45petang...
semua aktiviti fund raising bermula lah....
ROJAK BUAH
SANDWICH
AIR GAS
KEK CHIFON
TAYANGAN FILEM...

memang banyak gila...
ops lupa carwash budak lelaki lah....

cian dorang...polish bagai nak rak ye...

tapi apa2 pun aku ucapkan tahniah kat korang lah...
korang memang the best....

t next week kita setelkan fund raising kita lagi ye....

----my life-----
memang bestlah...
syg aku dah elok demam...
pa,janji malam nie nak bagi apa yg patut...
nape tido..
huhuuuhuhuh...
majok lah...
huhuu

No comments:

Post a Comment