Tuesday, August 4, 2009

hari2 yang berlalu...

hari2 yang berlalu kadang2 banyak mengajar aku tentang kehidupan....
bila aku gembira semua orang bersama aku...
namun bila aku sedih tiada sapa bersama aku...
aku benci tahap gaban lah gini....

minggu yang memenatkan jugak bagi aku....
sengan assignment, event yang kena banyak urusan dan macam2 lagi....
tapi dalam keletihan aku dapat kegembiraan...
kegembiraan bersama rakan2 dan kekasih hati aku......

untuk kawan2 aku:

romate aku(huda and otai):
korang memang sengal lah....hahahhahah....nape kejut aku lambat gi kelas....
hehehhe....aku bosan lah ngna study...aku nak tido je nie....
boring belajar tiba2....bantu aku...weh tolong aku buat perkhidmatan print aku....letih....korang memang the best lah....kuat tido pun ye...ahhahahah...

mira,dbah and nadia....
tem pagi kitaorang tugu gi kelas....tem petang koma lah tugu kitaorang gi kelas...sory...kitaorang tertido....heeheheheh...jangan marah...mira agak bengang minggu nie...asyik terkena je....ngan AIman lah paling kelakar kat cafe...
hahahhahah...mira jangan marah deh...

wawa yang comot....
ehheheeh...wawa memamng comot....kawan aku yang tersengal gak....kadang2 aku terasa gak ngan dia nie..heeheh...tapi dia pun teh best lah...aku memamng sayang gila kat dia...hehehehe....otak yang kadang2 gila2...sewel kadang2....but whatever pun aku nak gi shopping ngan ko pempuan...nak habis kan duit lah....

wan kelantan yang saja cari gaduh....
wan kelantan memang suka cari gaduh ngan aku...tapi apa2pun dia memang best lah...gaduh2pun still jadik kawan baik woit...karoke pun nyanyi macam sewel je...wan memang gila....tapi ok ape digandingkan ngna huda...hahahhaha....kelas miss fini dia asyik kena je...tu lah ko wan nak kenakkan aku tapi ko balik yang terkena ...padan muka sama ko..

anas....
owh ini dia president event aku....yang kadang2 nape tah dia macam ada angin lak...
minggu nie dia kena datagn bulan kat(ampun..hahahha)....asyik nak marah je...cian ngan semua orang...hoho...datang bulan ye...hahahha....tapi apa2 pun nanti aku carikan pasukan sorak khas tuk ko....seperti yang ko mintak tu....

ah beng yang pening....
ah beng what wrong minggu nie...dah lah ko makan cempedak aku...hahahah...ko ingat kau lapar sangat ke ngan printer ko...aku ingat tu beng...hahhahaha....ah beng aku nak saiz baju s...leh tak...hahahha...tah muat entah tidak...tapi konpem tak kan muat selagi aku tak kurus kan badan aku yang semakin tembam nie....

nana....
nana asal lah kawan aku sorang nie....ko keje nak tengok watchmen ye...jangan lupa jual taw...t kongsi ngan aku...hahhahah.....

p/s:untuk kawan2 aku yang lain sory tak sempat nak berkarya....hehehe...yang diatas nie...sory terkasar...

5 perkara yang aku nak buat sekarang:

-aku nak tido...
-aku nak cakap ngan mak aku...rindu...tadi kelas miss fini aku nangis ingat kat mak aku.....
-aku rindu nak borak2 ngan huby aku mohamad azrai ahmad...dia tak sihat...rindu nak dengar sore dia yang manja dan nakal tu....
-tibe2 lapar....
-cuci muka...malasnye....

apa2 hal pun aku adalah aku...hehheeheh...aku sayang semua orang yang aku sayang...
dan kau benci semua orang yang benci aku...ehhehehe...

caw...aku nak tido...

No comments:

Post a Comment