Monday, August 10, 2009

im so sad...please somebody help me....

i miss my boyfriend, Mohamad Azrai Ahmad....sayang,rindulah...
beberapa hari nie asyik nak gaduh je...nape ha?
tu la u, bagi i sad2 gi......heheheh...
i nak cakap ngan u yang i really love u....
i only want to life with u only.....

rindu nak wat something ngan cayang u:
*nak paksa u nyanyi sorang2 je...
*nak tengok sayang makanlah...
*nak cubit u kuat2...biar u sampai marah...
*nak u pujuk2 i lah....
*nak manja ngna u lah...
sayang, orang sayang sangat ngan u....

perkara gmbr+sedih yang u wat kat i...heheheh...
*u suka nyakat i
*kadang2 u suka tugu i ngalah kalo tem i majok ngan u...u pujuk jap je...
*i suka bila u datang umah i...my family dah on je...ehhehe...
*i suka dengar u nyanyi ....


sekarang i nak cakap ngan u...
i sayang sangat2 ngan u...orang takde lelaki lain dalam hati orang dah...
bial merajuk ngan u, orang tak suka majok lama2...
coz nanti awak tak nak pujuk lagi....

orang selalu taya awak samaada awak sayang ke tak kat orang....mesti jawapan awak, awak sayang ngna orang...orang gembira sangat bila awak cakap macam tu...

No comments:

Post a Comment