Tuesday, August 11, 2009

Im tired...

letih nye...sem nie tak cukup tidolah...
ngantuk sangat...letih pun sama...
aku ada masaalh kesihatan lah...
nape ha?tangan aku belah kanan lebam...
risau lak aku....insyaAllah takde apa2 kot....

credit hours tido aku tak cukuplah...
huhu...nak cukupkan tem ari cuti boleh tak ha?
heheheheh...

rindu ar kat kampung...rindu sangat kat mak aku....
rindu kat ayah aku gak and rindu kat anak2 buah aku yang naughty2 tu...
lambatnye akhir bulan nie...aku tak sabar nak balik umah lah...berbukak pose ngan family and pakwe aku yang tersayanglah...

arini aku nak masuk kan blog aku dalam my space....
so pada sapa2 yang terbaca blog aku nie sorylah ye...
kalo aku ada terkutuk korang ke kan...
ehehhehe...
especially wan amalina wan anuar,...
aku terpaksa dengan rela hati memasukkan gambar2 dia yang tak berapa nak senonoh tu...
hahahahah.....sory ye sayang ku skandalku wan oit....

No comments:

Post a Comment