Friday, October 16, 2009

Owh Tak Berapa Sihat...

Actually aku and dia hampir2 nak putus..
namun alhamdulillah hubungan sempat diselamatkan lagi...
hehehe..
thank sayang coz tak layan sangat kerenah orang tem orang majok..
hehehhe...

aku memang tengah tak sihat nie...
aduh..
hidung selesema lak tu...
pening lah macam nie..
nak nagis pun ada coz tem tido susah nak nafas..
huhuhuh..
cian kat aku..
esok lak ada jugnle traking...
assgmnet ada berlambak lagi nak siapkan..
poning lah macam nie...
aku tak sabar nak jumpa sayang aku nanti..
rindu gila ngan dia....
tak sabar nak tgu tarikh keramat kitaorang...
aku sayanng sangat ngan bacam aku tu..
\hehehehehe..
love u sayang aku mohamad azrai ahmad a.k.a ayai mengong...hahahha

Monday, October 12, 2009

NOTHING..

betul lah kata orang...
langit tak selalu nye cerah,...
begitu juga dengan perhubungan...
ku sangka kan elok sepanjang perjalanan kasih..namun tersekat di tengah jalan...
cinta yang ku semai selama ini terhenti seketika di tengah jalan...

aku mengaku aku sangat terluka dan sedih sekali...
selama nie aku sabar dan memendam rasa jer...
ku ingat kan pengorbanan ku mampu mengikat cinta mu...
namun ku tersalah kerana kau tak pernah mengerti...

u, apa lagi yang terdaya aku lakukan...
kau tahu tak dalam saat hubungan kita jadik macam nie..aku dalam keadaan test dan assgmnt yagn berlambak2...
lupakan kau pada janji kau dahulu bahawa kau akan sentiasa bersama aku dalam saat aku sedang menghadapi test mahupun final...
.

oh what happen with our relationship....
kenapalah hubungan kita macam nie...
apa lagi yagn mampu aku lakukan..
aku hanya mampu berserah jer sekarang...
semoga kau akan mengerti semua ini...
dan aku berharap semoga masih ada sinar dalam perhubungan kita...

i love u...
and right...i still need u...

Sunday, October 4, 2009

KARNIVAL SUKAN TRADITIONAL

Alhamdulillah karnival sukan traditiional kelas kitaorang berjalan dengan lancar...amin...
ini semua berkat usaha OMD4TA...thank you to Sir Amir coz sudi jadi penasihat kitaorang...
event tu berjalan tanpa Sir Amir kerana beliau ada test pada ari tersebut...
namun evetn tetap berjalan jugak...

Memang seronok gila lah...Pagi tu as usual kami melakukan kerja2 apa yang patut...
Walau pun kepenatan...tetapi semua melakukan kerja dengan bagus dan jaya nya...
Terima kasih kepada semua peserta dan penonto yang hadir kerana memberi dan menyokong kami dari awal hingga akhir nya event ini...