Friday, October 16, 2009

Owh Tak Berapa Sihat...

Actually aku and dia hampir2 nak putus..
namun alhamdulillah hubungan sempat diselamatkan lagi...
hehehe..
thank sayang coz tak layan sangat kerenah orang tem orang majok..
hehehhe...

aku memang tengah tak sihat nie...
aduh..
hidung selesema lak tu...
pening lah macam nie..
nak nagis pun ada coz tem tido susah nak nafas..
huhuhuh..
cian kat aku..
esok lak ada jugnle traking...
assgmnet ada berlambak lagi nak siapkan..
poning lah macam nie...
aku tak sabar nak jumpa sayang aku nanti..
rindu gila ngan dia....
tak sabar nak tgu tarikh keramat kitaorang...
aku sayanng sangat ngan bacam aku tu..
\hehehehehe..
love u sayang aku mohamad azrai ahmad a.k.a ayai mengong...hahahha

No comments:

Post a Comment