Wednesday, November 4, 2009

cinta...kawan..dan segalanya...

salam..maafkan aku..dah lama aku tak update blog aku...busy sikit lah..
busy ngan assginment..tapi dah habis dah...
selasa lepas aku baru jer habis economy....
actually sebelum econmy aku dah melalui detik2 yang paling mencabar dan palog tertekan lah..
tapi alhamdulillah semua nye ok....

final hampir selesai..sekarang aku nak fokus pada cuti semalh..hehehe..
..hahahah...


rindulak ngan mak and ayah aku semua....

sekarang aku dah nak habis semlah...tak sabar nye lah nak habis ngan cepat ne..tak payah menghadap muka shida gila tu lagi..menyeksa kan jer..hahhaha

No comments:

Post a Comment