Tuesday, November 10, 2009

sem 4..

alhamdulillah sem 4 telah habis ...
dalam sem ini banyak gila cabaran yang menimpa diri aku...
aku memang gila sem nie taw....
banyak tul cabaran yang menimpa aku taw.....

tapi sem ini memang bestlah coz sem ini aku dapat mengeratkan silaturrahim ngan mohamad azrai aku tu....

aku hope sem ini aku dapat good result lah..

kepada semua kawan2 aku..
sory to say if i have hurt you all..
so sem depan kita jumpa lagi ek...

aku akan sentiasa mengupdate aku nye page nielah..

tadi aku makan sardin..
best woo...
dah lama gila tak makan lauk sardin yang sedap tu...
mak aku lak yang masak tu..
petang nie plan aku mungkin membuta dan sibuk mengonline kan diri kot..
update semua blog kau sampai aku boring..
hahaa....

dah lama tak add gambar lah...
nak add lah t...

No comments:

Post a Comment