Monday, May 10, 2010

dah tamat....

diam tak diam..dah 2tahun setengah aku study kat kuala terangganu..uitm chendering...i stand at here...tak sangka betul aku....sekejap jer dah habis...

semalam lepas jer papaer law...kitaorg keluar karaoke ramai2..
aku satu bilik ngan anas, tok wan..and romate aku yang tersayang..huda and otai..
tak sangka gila aku leh sporting gi karaoke...
aku tahu..pas nie susah dah nak keluar ngan dorang ramai2.....
sedih pun ada..tapi nak wat macam ner...rasa macam tak pernah menggunakan masa untuk bersama jer..ahhaaha...

tak tawlah..tiba2 je perasaan aku sedih..yerlah...rasa macam baru sekejap jer kenal dorang....
tapi apa2 pun pelbagai yang aku dapat kat sini...
perasaan sedih...gembira..and semua....aku tak dapat gambarkan macam mana.....huhu...

tepat kul 2.30 petang...
kitaorg semua ditempatkan dalam dewan akademik untuk sesi taklimat latihan praktikal...
bersyukur gak aku dapat syarikat tempat praktikalll...so aku akan mula praktikal pada 5/7.....
tapi mula awal..tak adil tol..ahhaha...

habis jer seminar...aku n dak2 kelas tangkap gambar ramai2...
masa tu dah start rasa sedih...
masa berpisahan ngan dorang...sempat lagi memohon maaf atas keterlanjuran kata2 masing2...
yerlah kita nie hidup tak bagus mana pun kalo mulut macam cibai...

tepat kul 5 petang aku berangkat pulang..
sedih gila...masa dalam bilik otai sempat merakam video kami bertiga...
memang lah tak dapat digambarkan perasaan aku..
yerlah bape lama lak aku duk ngan dorang..
suka duka ditempuh bersama..
apa2 pun memang the bestlh...

meniggalkan UITM chendering that i stand here..
i;m very proud to be here..
i love uitm chendering..
petang tu berangkat pulang meninggalkan semua orang....

to all my friends..
thank u..
love u all...
remember our memory...

No comments:

Post a Comment