Monday, May 17, 2010

hari keberapa tah..

diam tak diam dah masuk seminggu aku kat umah..
best memang best..asyik makan jer..
bila aku nak diet nie..huhu..
and then bila nak kuar date ngan bf aku nie..
dia manjang bz jer..
sedih aku macam nei..hhuhuh

takpe lah..ada jodoh jumpa gak aku ngan dia..huhu..
walau hati ku rindu..
thn jerlah..huhu..

duk umah kadang2 best kdg2 bosan jer..huhuh..
nasib bek ada laptop and broadband.heheh..
dapat gak aku online..hehhee..
kalo tak lagi aku boring..
silap2 aribulan aku membuta jer kerja aku..
ehhee...

tak sabar nak tugu gi praktikal..
nak cepat habis praktikal..
and then further degree..
and then kahwin..hahah..
gila apa nak kahwin cepat2..
tak maw aku..ahhaha...
tak sanggup ooit..
tak berbakti lagi kat mak and ayah aku..
lain lah kalo dah berbakti..
tak kesahlah..hehehe.....

No comments:

Post a Comment