Tuesday, May 11, 2010

~hari pertama di rumah ku...istana hatiku..~

waaa....best nyer..akhirnya tepat kul 2 petang tadi aku and family aku sampai...
dari cherating..kitaorg masuk kuantan jap..pastu terus ikut jalan gambang(saja jalan2)..pastu terus ke temerloh and terus ke negeri sembilan....

penat tak payah nak cakap lah..kerja aku tido jer dalam bilik..
itu yang paling best di buat didalam kereta..ahaahah....
walaupun rasa makin jauh ngan kawan2 kat kampus..tapi bak kata orang...
hidup mesti diteruskan..ada jodoh berjumpalah kita...huhuhu...

sampai jer ke istana ku di lui timur.....
teramat lah best..
pasni takde lagi dengar bunyi enjin and hon keta pak harun....tak dengar dah otai memekak..tak dengar dah huda membuat karangan dia dalam bilik..ahhaha...tak dengar dah sore mira macam kartun..tak dengar lagi tok wan merepek..tak dengar lagi haris cakap "aku gurau jer nani", tak dengar dah wan amalina manja2 ngan aku...semua dah takde.....
hidup aku akan aman ke?ehhe...selama nie tak aman ke hidup aku??jeng2...ahhah....

orang kata bila jauh baru rasa rindu...
serius gila2...
aku mulai rindu saat bersama classmate aku..romate aku...
saat kelas che mud(ent) kelas paling aku n the geng gemar ponteng..hahah..
kelas miss lida yang pagi2 aku datang lewat..heheh...tak denga dah miss lida cakap aku macam kawan baik dia..huhu...
merindui saat kelas miss ira yang sporting..."nani...jangan lupa dating kita khamis nie" kata miss ira.....aku teringat...gila2 aku rindu ngan dia...
kelas puan sha....your honour dah marah..,ehheh....
kelas puan anes yang sporting dan baik sangat..melayan kitaorg dengan cukup baik..macam budak2 kitaorg..ehheh...
kelas puan norena..cakap lembut gila..rindu gila..huhu..
SERIUS...AKU RINDU GILA DETIK SEMUA NIE...

sungguh aku menyayangi mereka semua....

love u all...

No comments:

Post a Comment