Sunday, September 12, 2010

selamat hari raya

diam tak diam rupenye dah hari raya dah..
sekarang nie baru sempat aku nak mengupdate blog ku ni...
hari nie raya keempat dah..
aku kena kerja arini....
sebelum tu dikesempatan ini aku nak ucapkan something...


SELAMAT ARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR DAN BATIN....
andai ada pernah aku tersalah kata..terkasar bahasa..dan terapa2 jerlah...
maafkanlah...

tahun nie raya kat selangor lagi...
owh baru nak raya kat umah..
habis satu selangor tu aku konvoi raya ngan family...
(heheh..tak habis jugak)
penat tak taw nak cakaplah..
ngantok apa lagi...

raya kedua jer balik lui..n then malam raya kedua ke muar..
akak n parent aku nak raya kat muar..
saja2 lah...

n then raya ketiga my big brother...and big big..ehhe..
sampai di umah angah untuk beraya bersama kami...
best2 sesungguh2 nya...
t yer aku upload gambar raya....

sedikit kenangan di hari raya......................



1) tahun ini tema baju raya yang dibincangkan adalah warna pink,
TETAPI ada ahli keluarga yang melanggar peraturan raya....dorang pakai warna hijau n oren.....
so sebagai denda..duit raya kena bagi lebih..hahahah

2) mak and abah bagi duit raya kat akak2 n abang2 ku yang dah kahwin mahupun belum kahwin..syok dema..hehe...n menantu2 nyer pun dapat...ehehhehe...thank my parent......

3) dapat beraya bersama dengan kak roha..dah lama dia tak balik raya nie..hehehe.....sibuk sokmo time raya...hehhe

4) adik ku kena kemas umah raya nie..aku tak sempat lek raya..ehhehe..i know dia marah bangat ngan aku..hahhaha


Perkara yang tak best tentang raya kali nie:


1) huhu..kena menempuh jalan raya yang penuh sesak...alamak..jem di bukit putus..tak suka nyer...

2) ada sesuatu terjadik pada baju raya ku.hoho..so sad...huhuhu...........

3) tak dapat beraya kat sungai besar..huhuh...

4)my brother tak dapat join venture konvoi raya..keta berasap pagi2 raya time otw ker kuala lumpur...cian nyer kat dia..huhuhu

5) tak dapat collect duit raya bayak222222222222222222..............ehheheh...

6) tak dapat beraya ngan my lovely boyfriend lagi..huhuhu