Wednesday, October 20, 2010

kesempatan...





owh..terlalu lama... terlalu lama tak mengupdate blog nie nyah..dah sebulan lebih dah... terlampau bayak kejadian yang berlaku dalam masa tak mengupdate.. tapi diam tak diam aku nak habis dah praktikal..tinggal 2 ari jer lagi.. sedih lak hati nie.. yerlah...kalo tak..situ lah tempat aku menimba ilmu.. aku tak kan lupakan jasa bek dorang kat aku.... dalam lama tak update blog ini pun..sempat jugak aku menempuh pebagai aktiviti... antaraya..."family day for SAJH"..memang gempak lah.... dalam pada itu..kecian kat seorang member aku yang aku sayang lorh... kekasih dia curang lorh..cian kat dia... tu lah orang kata..bercinta lama2 tak mungkin akan bersama jugak.. kita haya mampu merancang, DIA yang menentukannya.... sabarlah sayangku...ada lelaki yang diciptakan untuk kita k.... kisah cinta ku dengan dia..masih dalam proses... risau gak..bila ramai orang kata..bercinta lama2, takut dlanda badai..mintak2 dijauhkan.. harap perhubungan ini berakhir dengan bek... ok lah..tak taw nak merepek apa lagi.ehhe aku nak upload picture lah..tontonan semua k.... adios

2 comments: