Thursday, October 21, 2010

sedih..bukan berlakon macam diva k...

salam...
today last day aku berhadapan dengan boss aku...sedih lorh tadik...
lebih kurang pukul5.20 petang aku masuk kebilik beliau...
beliau menyerahkan buku report aku dan kedatangan aku...
selepas aku memberi sedikit penghargaan ikhlas tulus dari lubuk hati dan nurani aku...
aku pun mengucapkan terima kasih dan memohon maaf atas sepanjang praktikal aku
dibawah pengawasan beliau....tak payah nak cakap lah..masa itu..boss aku yer mata dah merah..
dah berair gak...n then dia cakap lah ngan aku...
"saya pun sama..mintak maaf atas segala kekurangan sepanjang awak bertugas disini..
terima kasih atas segalanya...saya ikhlas mengajar semua kepada awak...saya doakan kejayaan anda....(dan bla...bla...bla...nak tulis pun panjang nie..ingat dalam hati jer..)..
aku apa lagi..sejurus jer dia cakap macam tu...aku tahan air mata aku...yerlah..
sedih lorh...Italic
walau pun dia muka penuh misteri, tapi dia baik hati...
dia cool...senang belaja bawah dia...
sedih rasa nya...sayang lah nak tinggal kan SAJ...
kuar jer...seperti pelakon air mata Azean Irdiawati (betul ker ejaan aku..silap2 aribulan kena saman salah eja)..aku pun menangis...owh sedih yer...
tak sanggup rasa nyer...lama aku kat SAJ..
semua baik2..sporting...
aku sayang semua orang...
orang yang paling bek dengan aku adalah "Kak Ruhi"
dia nie baik sangat..aku tak taw lah...
alhmadulillah aku di ketemukan dengan orang seperti nya....

semua kat SAJ aku akan kenang dan rindu..kenangan bersama dan sebagainya...
mereka mengajar aku erti semua nya....
semoga berjumpa lagi....

Kenangan Terindah

Artist: Samsons
Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka

Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu

Darimu...

Kutemukan hidupku
Bagiku...
Kau lah cinta sejati

Ooh...


Bila yang tertulis untukku

Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Ooh...

bila aku keluar jer, seperti air terjun gunung ledang

No comments:

Post a Comment