Wednesday, November 24, 2010

~Apa puyer cita lah..~

Salam....
Bersyukur ke hadrat Illahi kerna masih memberi peluang kepada diriku untuk dapat berbakti kepada Mu dan keluargaku.....dan melindungi Keluargaku dan saudara Islam yang lain dari malapetaka....amin....

hari nie..aku bangun lambat gak..mana nyer tak lambat..malam tadik online sampai kul 4 PAGI..
nie semua my BFF
bayangkan..aku CHATTING ngan dia guna YM...dari kul 11.30 malam hingga 4 pagi...
tu pun ada hati lagik nak sambung..tapi akibat MATA aku dan MATA si BFF aku nie dah ngantok..so...tido lah jawapan nyer..(tak sedar diri...esok nyer tu ada belaja keta)...hehehe

so nak dijadik kan cite..aku and BFF aku nie boleh lak cite macam2..mereng2 puyer cite...
and yang paling kelaka....BFF aku nie cakaplah macam nie...

"U....amin cakap result untuk sambung DEGREE dah kuar..."

Aku dengan conpeden tahap gaban menjawab:
"yeker u?waaa...kat ner nak check?"

My BFF" U check kat student portal..and then u amik check application for continue study(lebih kurang lah macam nie).."

Aku:"Waaa..jap ek u..."

A few minutes lepas tu aku pun BUZZ dia lek kat YM..
dan dengan dirin yang sedih aku cakap macam nie...
"U...i tak dapat lak..huhuhu"

My BFF"I pun tak dapat lah u..huhuhu..nape ek.."

Akhirnya..selidik puyer selidik..rupayer itu bukan betol2...rupa2nyer keputusan DEGREE kuar lambat lagik...hahhah..macam sengal jer aku check....GABRA siot...tapi ALHAMDULILLAH....
belum lagik kuar keputusan....hehehe...

So...i ngan my BFF cakap..hajat hati kita akan dapat k u....insyALLAH..semoga di permudahkan urusan kita..hehehhe...

Tu baru first cite..second cite belum lagik....heheh..
aku ingat ada "STALKER"..
rupa2 yer..aku salah orang seh..orang yang ku sangka kan STALKER aku kenal..hahahha...
jadik nyer...conclusion yer.."siasat dulu, baru take action.."

**If korang suka...cuba korang tengok kat laman facebook nie..best woo...buat aku terasa and teringin nak kahwin woo..hahha..gatal gila kan..hahah

CST PRODUCTION

Bingkisan Rindu Siti Rosnani Mokri.....

No comments:

Post a Comment