Sunday, November 14, 2010

Bila aku dah start jiwang...

hallo..hallo...ops...Salam..
yeah..ini dia TAJUK aku rini..JIWANG..

sebenarya dah lama aku tak menjiwang nie...
tapi tibo2 jer ada feel nak menjiwang nie..
ini semua kerna dia..
kerana sapa??
my huby lorh...(cewah..dah lama tak tulis tentang dia nie)...

Sejak akhir2 nie awak bagi saya puyer hidup jiwang lorh..
i like!!!!
seriously...walaupun u nie kadang2 bila dalam phone cengal jer kan..(ops..mintak2 u tak baca)..
tapi its ok b...i still with u walaupun u LURUS BENDUL...hehe

and i sebenaryer tak sabar nak tunggu 3/12 nie...
apa ada ek tarikh tu???
OUR ANNIVERSARY....yang ketiga tahun!!!
and i hope u tak lupa tarikh tu..(SAJA JER NAK BAGI U INGAT..THAT WHY I TULIS TENTANG NIE..SUMPAH!!KALO U TAK INGAT..MEMANG I MAJOK SAMPAI TARIKH HARI LAHIR I...TIME HARI LAHIR I..I TAK MAJOK DAH..(ada makne tak majok time ari lahir k...)

malam nie..i dah spend mata i..
i nak berjaga untuk men meseg ngan u..
seriously...cepatlah u kumpul duit bayak2...sekurang2 nya 5o RIBU (demand lebih) untuk hantaran dan kenduri semua....200 ribu(simpanan dalam bank), rumah yang telah habis dibayar..kereta yang telah habis dibayar..dan yang penting!!!Pekerjaan yang menjamin masa depan kita bersama...ini untuk anak2 kita gak b...(purgh..gatal!!)
tapi i still ingat satu patah ayat tu...(Jika dah jodoh)....

b...
i ingat lagi..dulu kita jumpa..kita kawan2 besa jer...
and i ingat gi..time kita sekolah..
kutuk mengutuk sesama sendiri..heheh...
time sekolah i tak kenal sangat u...
yerlah..u kan ngan puak ANTI-PEREMPUAN u tu..ehhe..
and u nak taw..member2 semua terkejut bila dorang taw kita couple..
dorang cakap..Ayai couple!!!!puya dorang tak caya ngan u..
Yerlah..u kan anti perempuan....


b...
biarlah hubungan ini mendapat restu semua orang...
i harap...moga dipermudahkan segala hubungan kita nie...
amin......

*now..i still love u..and for tomorrow..tomorrow and tomorrow...i hope i still love u...semoga Allah tidak mengalihkan hati dan perasaan i terhadap u.....amin....

dan semoga...semua insan yang bercinta didunia nie...akan berakhir dengan kebahagiaan...tapi b...jangan lupa cinta pada Allah(tetap dalam hati)..cinta pada Keluarga...Cinta pada diri sendiri....

No comments:

Post a Comment