Monday, November 22, 2010

~Hari2 yang berjalan...~

Salam.....
maaf lah..semalam tak sempat nak masuk kan entry..coz pagi dah sibuk ngan belaja keta..(yang tak habis2 dah masuk bulan keempat..terlampau buzy..konon..)...
so..arini...mengfreekan diri mengupdate my blog lorh...
sebelum mencoret dengan lebih panjang..sempat lagik lorh aku nak masuk kan lirik lagu RADJA....(nie sobab terlampau suko nie..)

MAAF

bila aku salah tolong maafkanlah
ku tak ingin membuat kau menangis
aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah

* aku ingin selalu bersamamu
walau senang, walau kita susah

reff:
mungkin aku salah di matamu
mungkin aku lemah di matamu
tapi tak pernah terpikir
kau pergi tinggalkan aku

bila aku salah di matamu
bila aku lemah di matamu
ku hanya bisa memohon
maaf atas salahku

aku tahu kau marah
aku tahu kau luka
tapi jangan paksa tuk berpisah


Malam tadik sompat lagik aku, adik ku ngan angah sorta anak2 buah ku gi karoake...mulo2 gi makan kat RASAMAs..and then aku dah lama tak karoake..apa lagik..ajak ar dorang gi karaoke...bantai satu jam dalam tempat karaoke tu..seb bek tempat karaoke tu selesa....anak buah aku pun ikut sekali..tapi dorang nak nyayi lagu nasyid..bagus tul anak buah mak cik nani nie..hehe...lopeh jor karaoke,, gi jalan2 dalam Giant, Muar....jalan jer..tak boli apo2 pun..save duit..hahaha...


balik umah jer, ingatkan nak lah online facebook and update blog..tapi..adui..line lak tak bape nak elok..guna berukband adik, tak leh guna sangat..line tak dapat tarik dengan laju..so nak tak nak..terpaksa lah melupakan hasrat nak online..so arini baru aku sempat nak update blog nie...

sarapan pagi tadik ngan nasi lomak...pastu minum air bali..purgh..sodap2..baru ada umph...hehehe..arini nyer plan tak taw lagik..cuma tadik angah ada cakap nak bawak gi tengok monkey kat tanjung emas..n then nak tengok matahari terbenam(bestye kalo bawak pakwe...heheh..gatal siot)...

so kita tugu jer lah nanti nak upload gambar2 ngan monkey tu ek...

malam kang update lagik lah blog..coz takde apa2 yang menarik nak cite kat blog pagi2 nie...


bingkisan rindu:Siti Rosnani Mokri

No comments:

Post a Comment