Monday, November 15, 2010

kesabaran+kebahagian+kesedihan...........

yes...truly today ari yang mecabar..actually start from last night....
ops..lupa nye aku adat orang melayu...
SALAM..........................................

aku tak tawlah..kenapa tah..malam tadi aku emo gila..sampai aku deactive kan FB aku...
tak pernah terfikir dek akal aku..huhu...
entahlah weh..
kadang2 aku fikir..aku nie tak layak pun jadik someone dalam hidup seseorang tu..
aku nie macam dah bayak sakit kan hati dia...
aku nie jahat wehhhhhhhhhhhhhh....jahat sangat......................huhuhuhu..

jadik bangun jer pagi tadi..untuk menghilangkan kesedihan aku dan kestressan aku..
aku dengan nekad yer kuar ngan membe aku...
aku nak legakan hati aku..
aku wat kerja gila....
aku makan begitu bayak di pizza hut...
Pizza+ayam+lasagna+sup..................
purgh..macam ner aku nak kurus...
tapi bagi aku..aku wat..untuk hilangkan stress aku...huhu..

balik tu..aku singgah jap taman serting ngan dorang...
and then Bf aku nak jumpa time tu...
nak ambil movie n lagu2 kat external aku..
aku bagi jer...
seb bek dia tak bagi mood aku spoil..kalo tak...
aku tinju2 muka dia..ehhe...
aku nie jahat...

Dia bagi aku gembira walaupun 40 minit jer jumpa..
and kalo tibe2 kitaorg tak dijodohkan(tibe2 lak mood sedih)..
aku still ada kenangan bersama dia...kenangan yang terindah, tak terindah..terpahit..semua ada
aku senang ngan dia..walaupun dia cengal sikit..ehhehe

bila balik jer umah..malam mak aku ajak gi makan kat luar..
and hari yang penuh mencabar lagik..
untuk pertama sekali dalam hidup aku...
aku makan dengan begitu bayak weh...
gila sumpah..tak pernah bayak macam tu..
mak n ayah aku pun terkejut gila..
bio benar...(walaupun badan aku bosar..tapi aku tak pernah makan sebayak tu taw)
tapi takpe..bak kata bf aku "takpe sayang..demam2 berselera gak yer.."hehe..
sory b...muah...

and then sekarang aku ngah online lah...
aku rasa bahagia seketika walaupun kesedihan belum hilang...
bak kata member aku nama miza..."bercinta lepas kahwin lagi bahagia.."(sumpah..kata2 nie takde kena mengena ngan entry aku arini..hehe)..
andai masa pernah berulang miza oit..ehhe..
tapi..for now..insyaAllah for future...
aku akan cuba untuk bahagiakan diri aku..dan diri2 orang lain disekeliling tu...
untuk sesapa yang terasa ngan aku...
aku memeng jahat....
ikut anda untuk menilai aku.....

No comments:

Post a Comment