Friday, November 12, 2010

~Merapu!~

Ramai orang cakap komunikasi tak penting dalam perhubungan..itu semua SALAH…

Komunikasi penting dalam perhbgn..walaupun macam mana anda itu hebat pun…hensem..cantik..ataupun apa2 pun…kalo komunikasi korang tahap gaban..tok sah nak merepek lah orang akan relax jer ngan korang..

Aku bukan apa….bagi aku..kehenseman..kecantikan..kekecilan dan kebesaran(bak kata member aku…Nabila huda)..itu semua tak penting..yang penting dalam perhubungan adalah komunikasi…yerlah..cuba korang bayangkan..kalo korang nie kuar ngan makwe yang mulut bayak..i mean..suka bercerita.and then bila dia bercerita korang leh lak bagik response macam nie…”ermh..”yeke?”..itu jer lah perkataan yang korang taw..memang out lah korang kalo jawab macam tu..KOMUNIKASI korang adalah di peringkat FAILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Memang makwe or pakwe korang akan rasa nak nangis lah..so ..ubah2 lah ek perangai korang yang tak pandai berkomunikasi tu…takut aku…ehhehe…jangan lah komunikasi korang out k...bak kata wonderpet…Apa yang penting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KERJASAMA..kerjasama lah untuk membaiki komunikasi korang tu k…

apalah aku nie..asyik merapu jer..hahaha...adui..teringat kenangan waktu UITM aritu..kalo lah leh ulang.nak ulang detik2 manis jer..n yang paling penting..nak kenal someone tu dengan dekat lagik..best lak bila dah kenal ngan dia...sapa dia!!jeng2..bukan lelaki taw..i tak pernah menduakan u sayang ku azrai..ehhehe....

No comments:

Post a Comment