Wednesday, April 20, 2011

~L.A.M.A part 1..kina wajib baca...~

Salam...

seriusly...L.A.M.A. dah aku tak post kat blog nie..dah berbulan lah jugak..hehehhe...
so..malam nie bayak sikit pos...bagik cover yo...

so cite pertama nak kongsi ngan pembaca blog saya....(THANK YOU sangat korang yang sudi singgah blog saya yang simple nie....<0^0>)

saya nak cite tentang kelas saya...OM2213A..Kampus Bandaraya Melaka...
yeah..bercerita tentang mereka bukan bermakna saya melupakan OM114 batch saya dulu k..
MEMORY tu..ehhehe..so..lets check..


orait..meh kita mulakan dengan picture nie k...DARI SEBELAH SAYA:wawa(dah kenal dah pempuan nie..tak payah cite tentang dia..hehe), toba, wan shah and azim...

yes..dorang antara yang bayak menceriakan hidup saya di KBM...
*wan shah yang mulut macam mak BEDAH jual ikan..(ampun wan shah..hahah)..but seriously..he is kind friend...sangat bayak membantu saya dalam menjalani hari2 di KBM...

*azim...pelawak paling BERGAYA..ala2 REMY ISHAK gitu..tapi i like u azim..waaa..(taw dek ein..mampus aku..hhehehe..)...azim gila..dia memang kawan yang sempoi..sonok kawan ngan dia.

*toba..toba yang suka menyakitkan ati saya yang comel nie..hehe..sory toba...(couple ngan aina lak tu...

*yang wawa..tak payah citelah tentang si musyuk saya nie..just for her...

dorang nie lak..adalah aris..ekin (kai ju merah..) and rina...dorang nie pun bising gak dalam kelas..especially rina..ehheh..maaf rina....takde rina..tak kecoh kelas..ehe..ekin lak..dia nie bila aku pandang..sejuk jer ati..coz dia yer rupa ada macam itu saya puya juniorlah...sapa dia?
hanya junior i jer taw..ehhehe...aris lak...takde menda nak komen..dah 3 tahun kenal..


orait..now yang muka macam apa tah tu..adalah kina..hehehe..(ko kan dah follow aku..so..nah ko..aku ngumpat ko...hehe)..kina nie dia nie ada sawan sikit..kalo sawan dia datang..tak taw lah nak cakap macam ner..ehhehe..ada gila sikit..tapi takpe lah..aku kecian kat dia..so aku kawan gak ngan dia..
*yang tudung oren..shera..shera nie kira dak pandai lah kelas aku..hebat gila dak kelas aku..aku jer besa2..huhuhu..tentang shera tak bayak nak cite..tapi ok lah..dia pandai...
orait..yang azim n wawa dah cite..meh cite baju merah lak..baju merah nie..nama dia suh kitaorg semua panggil pudeng..tapi tiba2 tukar jadik baby..coz dia nie comey lah..ada gupa macam baby sikit..hehehe..dia..tak bayak cakap..tapi bila dia cakap..gelak satu kelas..ehhe...tapi sempoi kan..

****korang sambung entry kedua....

No comments:

Post a Comment