Monday, June 27, 2011

~anda SUKA makan COKLAT tak?~


Salam..

Seperti yang dijanjikan ...ini dia post 2 dari 10...hehe..
kali ini kita bercerita tentang coklat lak yer kawan2...

Tak kira tua..muda...budak...kira nya semua golongan lah suka makan chocolate..
SAYA??saya lah lagik suka makan coklat..coklat sangat sedap..
ADA mengatakan COKLAT MENGGEMUKKAN..
sebenarnya SALAH...coklat bayak bagi benefit kat kita..
especially DARK CHOCOLATE...
saya pernah buat pengucapan awam tentang dark chocolate....
ia sangat bagus untuk penyakit hati...tak caya?tak caya meh check kat link nie...

Jadik nye..saya nak promote my sister puya business lah..business chocolate..homemade chocolate...kebanyakan yer menggunakan DARK CHOCOLATE..sangat sedap..nie link my sis puya blog atau facebook dia..bayak sangat design coklat..
TURU MENYEDIAKAN KURSUS DAN TEMPAHAN COKLAT..
jaminan adalah 100%..sangat sedap...


(Facebook dia lagik lengkap..kat blog kurang lengkap..Dekat Facebook dia leh tengok gambar2 chocolate, kek..tempahan orang ramai...)

So..selamat mencuba....

No comments:

Post a Comment