Tuesday, June 28, 2011

Contest: Header Blog Paling Meletop...

Salam....

Contest : Header Blog Paling Meletop nie dibuat untuk semua blogger yang berminat untuk menyertai contest nie...contest nie dikendalikan oleh saya dan seorang lagik blogger iaitu cx's opportunities....Cara-cara untuk menyertai kami punya contest adalah seperti dibawah..sila ikut step yang kami aturkan....

1) Follow blog kami(wajib..kalau tidak..tak leh join contest kitaorg).... My Life's Page dan cx's opportunities
(just tekan di link tu jer)

2) Buat Entry baru bertajuk "Blog Meletop My Life and Cx's Opportunities"


3) Lepas itu copy header blog korang dekat dalam entry korang k..macam nie..

(Adjust sikit kebesaran header blog korang tu...bio cantik..phewiiiittt...)

4) Lepas tu bawah header blog korang tu..letak lah header blog My Life's Page(copy jer gambar header blog saya nie)

5) Link entry korang tu kat My Life's Page (Dekat tempat komen entry contest nie..)

6) So..dah settle...Good luck korang..Hadiah akan kami berikan kepada blogger yang mempunyai header blog yang paling cantik....
TEMPAT PERTAMA, KEDUA, KETIGA DAN 2 SAGUHATI AKAN MENDAPAT HADIAH..CEPAT-CEPAT...

TARIKH TUTUP: 28 July 2011 (contest 1 bulan)

4 comments:

  1. wokeh2. hehehee nak masok! tp nnti laa aku wat k.:)

    ReplyDelete
  2. abang udin a.k.a kudine:ini adalah contest untuk blog...header blog yang cantik akan menang...

    ReplyDelete
  3. ieda panda:yang..join k...create by me n my frenz...cx opportunities tu...

    ReplyDelete