Saturday, June 25, 2011

First Time..DATING...


Salam..
arini..macam nak cakap something jer...
andailah dia ada kat depan mata..nak jer cakap..I LOVE U b...huwaaa.
miss u like crazy..seb bek tak crazy lagik..huhu...

i still remember when first time kita kua dating(actually nie dah second.tapi kita decide first time lah...)..
time tu kita kuar naik bas jer..
and destinasi kita kat BAHAU jer lah dear...
kelaka sangat time tu...
i nek bas lu..
and then baru u nek kat kawasan umah u.....
pastu...u teman kan i pergi jalan2...
kita tak gi makan..
kita lepak kat depan kedai surat khabar...
borak2...waaa..kelaka jer taw..
and sampai sekarang i still simpan gambar first date kita taw...
kelaka sangat...ahhaha...muka masa tu..NERD k dear..ahhah...(i yang nerd..u tak..ahha)
masa tu memang kelaka sangat..time tu happy sesangat lah dapat keluar bersama..haha..
and bila i masuk belaja kat GANU...i makesure akan balik n9 sebulan tu sampai 2 kali(untuk tahun pertama k)...sambil rindu kat mak...i rindu kat u gak..kehkehkeh..

and then now i kat melaka dah...usia perkenalan dan perhubungan kita pun dah cecah 3 tahun lebih...amazing kan dear...yerlah..dari tak kenal..dari tak pernah tegur time sekolah..tiba2...ait....jatuh cinta sudah...
semoga hubungan kita bina ini..akan berakhir dengan ikatan yang sah..amin....



No comments:

Post a Comment