Tuesday, June 28, 2011

Hadiah Utk Lelaki

Salam..

9/10

Kita sebagai perempuan pasti susah untuk mencari hadiah yang sesuai untuk lelaki..
Bila sampai waktu nak bagi hadiah untuk Ayah,Abang...mahupun Bf...Ataupun untuk
Hari Guru..mesti kita akan tertanya-tanya apa hadiah yang sesuai untuk seorang LELAKI..

Saya ada suggestion untuk anda semua...kalau rasa ok..apakata korang belikan untuk lelaki-lelaki yang anda sayangi k...lets check..


* Jam Tangan

Kalau nak bagik jam tangan...firstly korang kena tengok lah either jam tangan tu ok ker tak dengan gaya orang yang anda nak beri tu...

*Gadjet
Seperti yang kita tahu...lelaki suka sangat ngan gadjet-gadjet...mungkin kita boleh beli kan iphone(kalau korang kaya),psp mungkin...kalau nak murah lagik..korang beli jer game yang jual kat mydin tu..hehe


*Perfume

Mungkin lelaki yang anda ingin beri hadiah tu adalah sangat menjaga penampilan diri...suka pada wangian...apakata...anda belikan dorang minyak wangi..mungkin jenama Dunhill, hugo, giorgio armani..ataupun kalau nak lagik murah..apakata kita beli one drop perfume...one drop perfume leh bawak untuk solat..tak payah risau tentang kandungan alkohol...


*Wallet
Dompet jugak boleh dijadik kan pilihan korang untuk beri kepada orang lelaki..Yelah wallet pun cantik..kadang-kadang lelaki nie nak simple jer..dorang yer dompet..sampai koyak-koyak..so apa kata..anda belikan dompet untuk mereka...mungkin ini adiah paling istimewa untuk sidia...

*Baju...Tak pun jean
Walaupun sesetengah lelaki sangat cerewat tentang pemilihan baju and jean dorang..tapi kalau korang nak bagik hadiah kat dorang...tak kan lah dorang nak tolak kan...jadik nyer..makesure korang kena taw saiz orang yang korang nak bagik tu k...



So..selamat memilih yer kawan-kawan..harap membantu..

No comments:

Post a Comment