Monday, June 27, 2011

~Kenapa Lelaki Tak Suka Ikut Wanita Shopping?~



Salam....

Tepat pukul 12 malam..
saya mencoretkan sedikit lagik coretan di blog ini..5/10

Title kali ini bukan lah untuk semua..tapi ini untuk wanita-wanita yang
mempunyai bf, suami mahupun kawan lelaki yang cukup tidak suka mengikut wanita-wanita
bershopping.....

Sebab pertama lelaki tak suka mengikut isteri, gf dorang shopping adalah: SEBAB MEREKA
TAK SUKA TUNGGU LAMA...lumrah lah yer kawan-kawan..kalau permpuan bershopping..memang lah lama..tapi standardlah tu kan..nak cari mana yang lebih baik..ehhehe....

Sebab kedua kenapa lelaki tak suka ikut shopping...Adalah..sebab mereka takut duit mereka habis..Ini untuk yang bercinta dan dah berkerja k...yerlah..bila gf nak beli something..tak kan lah lelaki tu nak tengok jer kan gf dia bayar..jatuh lah maruah dorang...

Sebab ketiga....Lelaki tu mungkin seorang yang kuat bekerja.Lelaki yang kita dampingi tu mungkin seorang yang kuat bekerja..dia tak suka mengikut para wanita bershopping kerana sibuk sangat kerja..MEMANGlah..dorang kerja untuk BAGI KITA DUIT...gi SHOPPINg..hehehe...

so pada lelaki-lelaki diluar sana..sabarlah dengan GF mahupun WIFE korang ek...standardlah tu perempuan kalau dah shopping..tapi.lelaki pun tak kurang hebatnya..sekali dia shopping..habis..ahhaha

No comments:

Post a Comment