Friday, July 1, 2011

Nak Cite PAsal Terangganu

Salam..

Tiba-tiba macam nak gi cuti2 jer..
Abah mak jom gi cuti-cuti...hehehe


Destinasi 1

Negeri Terangganu
(semestinya negeri ni..coz negeri ini saya study time Diploma)
~Seperti yg semua ketahui...negeri ini memang terkenal dengan kopok lekor..sodap...
selalu eh kalau mak n abah gi sini...time jemput and time hantar kalau nek sem..
setiap sem tak pernah balik sendiri...Jadik tempat yang kitaorg akan stay:
* Hotel Seri Malaysia, Kuala Terangganu dan Marang (ok lah...)
*Batu Buruk Beach Resort (Yang ini ok lah...masa tu i amik bilik depan kolam renang..)
*Kuala Terangganu Beach Resort (Ini lak kitaorg amik apartment gak...Ok lah gak...
* Sumai Hotel, Pantai Batu Buruk (Time ini i duk apartment..memang terbek apartment dia..suka gila..memang sesuai lah kalau gi ngan keluarga.masa tu amik yang 2 bilik jer..coz 4 orang jer gi...i give full..5 star.)


*Ulek Beach Resort Dungun (time nie i datang waktu konvo..purgh..gila hebat..best gila...5 star lah..mula2 nak check in mayang sari..and then penuh...cantik tempat nie..paling best ada jakuzi dalam bilik tu...terbek lah...)


Ulek Beach yer tempat tido
Jakuzi dia.tak sempat mandi..sibuk nak berkonvo

No comments:

Post a Comment